ijswagen huren2017-06-06T17:09:05+00:00

Meer informatie over La Torino Haarlem

La Torino is al geruime tijd een begrip in Haarlem en omstreken met zijn heerlijke Italiaanse ijsjes. Voor velen in de regio zorgen we voor een zomerse noot in de straat als we met de ijswagen langskomen. Anderen kennen La Torino Haarlem van een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of ander feestelijk gebeuren.

Door onze uitstekende kwaliteit Italiaans ijs, goede hygiëne en klantvriendelijkheid zijn we een begrip geworden in Haarlem en omstreken. Aan onze ijswagen zien we veel vaste en terugkerende gezichten. Wij houden onze goede naam graag hoog. Door de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, zijn wij ervan overtuigd dat we ook op uw feest goed zullen scoren.

Voor de goede orde: leest u voordat u ons boekt even de onderstaande veelgestelde vragen op. Neem gerust contact op als uw vraag ontbreekt.

droomijsje haarlem

Wat zijn de prijzen bij La Torino Haarlem?

1
bolletje

€ 1,00

2
bolletjes

€ 2,00

Elk extra bolletje

€ 0,50

Verse slagroom

€ 0,50

Vanaf welke hoeveelheid ijsjes komt La Torino Haarlem op bezoek?

Voor boekingen in Haarlem komen wij al op locatie vanaf 100 ijsbolletjes, buiten Haarlem zijn wij te boeken op locatie bij een afname van minimaal 150 ijsbolletjes. In verband met praktische overwegingen en kwaliteitsgarantie is ons totale werkgebied beperkt tot een straal van 25 kilometer buiten de Haarlemse gemeentegrens.
droomijsje-haarlem
droomijsje-haarlem

Kan ik een reservering afzeggen?

Ja. Met een geldige reden kunt u tot 72 uur van tevoren uw reservering annuleren, telefonisch én per e-mail. Dit vanwege onze voorbereidingen. Maakt u een reservering korter dan 72 uur van tevoren ongedaan, dan zijn daaraan kosten verbonden.

Hoe kan ik La Torino betalen?

Als u per bank wilt betalen, dan moet het overeengekomen bedrag uiterlijk vijf werk­dagen na uw evenement op onze bankrekening staan. U kunt ook direct na het event contant afrekenen in de ijskar. U ontvangt van ons altijd vooraf de factuur via e-mail zodat u weet wat de totale kosten zijn.
droomijsje-haarlem
droomijsje-haarlem

Hoe kan ik La Torino Haarlem boeken?

Hebt u een datum waarop u La Torino wilt boeken, dan vraagt u eenvoudig een offerte aan via onze contactpagina. We laten u altijd binnen 48 uur weten of wij u die dag van dienst kunnen zijn. Zo ja, dan nemen we contact op over de offerte. Wanneer u de offerte per e-mail heeft bevestigd, dan is uw reservering rond en zijn we bij u op de afgesproken datum en tijd.

Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend en we geven uw gegevens nooit aan derden.